a

Daglig leder i Tindved Kulturhage går over i ny jobb 

SKIFTER JOBB: Anne Segtnan trer ut av rollen som daglig leder for Tindved Kulturhage 1. september 2024. Foto: Øyvind Mahlum/ Wow Medialab

 

Daglig leder Anne Segtnan i Tindved Kulturhage går 1. september over til ny jobb som seniorrådgiver innovasjonsprogram i Siva – selskapet for industrivekst – i Trondheim. Hun har vært daglig leder i næringshagen Tindved Kulturhage siden februar 2018. 

 

– Jeg har hatt kjempefine år i Tindved Kulturhage, der vi har fått til mye sammen som team. Det er bestandig vemodig å gå fra gode, dyktige kolleger, men samtidig fristet det nå å få jobbe med innovasjon på et nasjonalt nivå. Etter tjue år med næringsutvikling lokalt, ser jeg frem til å løfte blikket og bli en god samarbeidspartner for den nasjonale infrastrukturen. 

Nå starter en prosess 

Styreleder i Tindved Kulturhage, Pål Hofstad, har vært med Segtnan hele veien siden ansettelsen. Han synes det er vemodig at hun slutter, men sier samtidig at nå starter en prosess for å finne en god etterfølger. 

– På vegne av et samlet styre takker jeg Anne for en formidabel innsats i over seks år – og ønsker samtidig lykke til i ny jobb. Under Annes ledelse har Tindved Kulturhage blitt et nasjonalt fyrtårn innenfor innovasjon og utvikling på kulturfeltet. Sammen med en kompetent og dyktig medarbeiderstab har vi et godt utgangpunkt for fortsatt videre utvikling. 

Bred erfaring 

Segtnan har god erfaring fra næringshage og inkubatorprogrammet. Hun har med seg en erfaring hun kan bruke inn i arbeidet med å utvikle innovasjonsselskaper i hele Norge. 

–  Siva er veldig fornøyd med å få Anne med på laget. Med Anne får vi en meget dyktig person, hennes erfaring fra både Tindved Kulturhage og Proneo vil være med å bidra til en videreutvikling av den regionale og nasjonale Sivastrukturen. Siva vil samtidig takke Anne for den fantastiske jobben hun har gjort som daglig leder i Tindved Kulturhage, sier Randi Torvik, fagleder team inkubator og næringshage i Siva. 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Anne Segtnan:

Fakta om Tindved Kulturhage

 • Tindved er en næringshage for utvikling av kreative bedrifter med tre avdelinger; Brikken (Verdal), Filmfabrikken (Levanger) og Spiren (Inderøy).
 • Per april 2024 er 70 bedrifter i hele Trøndelag tilknyttet nettverket.  
 • Selskapet har seks ansatte og omsatte i 2023 for 12 millioner kroner.  
 • Siva er eier av Tindved Kulturhage med en eierprosent på 4,53.

Fakta om Siva

 • Siva – Selskapet for industrivekst er et statsforetak eid av Nærings- og fiskeridepartementet. Siva bidrar til bærekraftig industriell verdiskaping og produksjon i hele Norge. 
 • Selskapet med 55 ansatte har hovedkontor i Trondheim
 • 39 næringshager og 35 inkubatorer
 • 5 nasjonale testsentre (katapultsentre) og 8 regionale testsentre (noder)
 • 71 innovasjonsselskaper
 • 100 eiendommer (industri og næringsbygg) 
 • 10000 bedrifter benyttet Sivas tjenester i 2023
Publisert: 30. april 2024

Andre saker