a

Kalender og siste nytt

Aktuelt

Kurs og aktiviteter

Tindvedkonferansen 2024

12.04.2024
3

Velkommen til årets konferanse med fokus på anvendelser av kreativ teknologi

Dette omfatter AI, XR, VR og virtuell produksjon i ulike bransjer og fagområder.

Seminaret holdes i Vaskeriet Arena på Levanger torsdag 12. april klokken 12.00-16.00.

Vet du hvilke muligheter som finnes innen digital visualisering?

Teknologi er på full fart inn i hverdagen vår og kan føre med seg nye måter å effektivisere læring og arbeid på. I vår innovasjonslab for kreativ teknologi ser vi ukentlig på løsninger for blant annet helse, undervisning/opplæring, interne prosessforbedringer og opplevelser.

Denne dagen skal vi endelig åpne laben offisielt og fortelle litt mer om det arbeidet vi gjør.

Konferansen starter med lunsj klokken 12.00 hvor du kan kjøpe mat og drikke fra flere ulike matvogner fra Trøndelag Streetfood.

Program

Programmet fra scenen starter klokken 13.00 med at Ingvill Dalseg fra Trøndelag fylkeskommune sier noe om de strategiske satsningene på teknologi i fylket. Hun vil også offisielt åpne innovasjonslaben. Dalseg er leder for hovedutvalg for næring og industri.

Hovedinnlegget denne dagen er det teknologi-guru Eirik Solheim som står for. Han har 25 års erfaring som teknologirådgiver, medieprodusent og journalist i NRK. I 2006 startet han den anerkjente utviklingsavdelingen NRKbeta og han har lekt seg mer enn de fleste med nye duppedingser og kreativ teknologi.

Vi har invitert ulike bransjer til å si noe om hvordan de bruker teknologien.

  • NTE kommer for å snakke om hvordan de har tatt i bruk AI for å effektivisere arbeidshverdagen på kundesenteret.
  • Fra Norges største VR klynge – VRINN kommer klyngeleder Keith Mellingen som vil vise eksempler på bruk innen helse og opplæring/ undervisning.
  • Et av Norges største utviklingsselskap innen VR teknologi – BreachVR kommer for å vise hvordan de har jobbet med løsninger og innhold for museumssektoren.
  • Solveig Sigmond Ræstad fra Midgard Filmkommisjon leder et panel og sier noe om hvordan Virtuell Produksjon og tilgjengelig infrastruktur for film- og TV- produksjoner kan gjøre Trøndelag attraktivt for nasjonale og internasjonale produsenter.

Denne dagen passer for deg som er ute etter eksempler på hvordan man bruker teknologien som en del av arbeidshverdagen, deg som gjerne vil ha et innsyn i nye verktøy og deg som er interessert i å se ny bruk av teknologi i opplæring og effektivisering av prosesser.

I pausene kan du teste ut mange VR løsninger på ulike stands fra våre samarbeidspartnere.

Offisiell åpning av Vaskeriet Arena

Samme dag er det også offisiell åpning av Vaskeriet Arena ved ordfører Anita Ravlo i Levanger kommune. Denne snorklippingen finner sted rett etter Tindvedkonferansens slutt.

Vi håper du henger igjen til den og klapper litt ekstra i hendene.

Vaskeriet er fylt med matvogner der du kan kjøpe deg både lunsj og middag, så ta med deg vennegjengen og kollegene og tilbring dagen sammen med oss i Vaskeriet Arena!

 

Link til arrangementet på Facebook finner du her

Link til påmelding finner du her

Bildet er generert av ChatGPT (DALL·E)

Ovasjon - Skap en lønnsom bedrift av det du elsker å gjøre!

Kurs i 2024
3

Vi gir deg sjansen til å delta på et program som er skreddersydd for at du skal kunne bygge en bærekraftig bedrift.

Ovasjon er rettet mot kunstnere, kulturelle og kreative entreprenører som ønsker å videreutvikle eller bygge opp sin virksomhet.

Ovasjon skal stimulere til profesjonell kulturell virksomhet og har som mål å skape arbeidsplasser og bærekraftige virksomheter innen kunst, kulturell og kreativ næring.

Les mer og meld deg på her for kurs i 2024

Nanostøtte - til samspill over grensen

2024
3

Nanostøtte

Tindved Kulturhage er med i interregprosjektet SAMSPEL63 som er et 3-årig samarbeidsprosjekt mllom Jämtland Härjedalen, Stiftinga Hilmar Alexandersen og Visit Innherre.

Du som har en kreativ bedrift har nå en mulighet for å søke nanostøtte til aktiviteter og samarbeid med andre kultur- og kreative næringer på tvers av grensen mellom Trøndelag og Jämtland og Härjedalen.

Ta en titt på denne siden dersom dette kan være aktuelt for deg.

Bilde: generert av ChatGPT (DALL·E)

Siste nytt fra Tindved

Hurra! Vi er miljøfyrtårn

Hurra! Vi er miljøfyrtårn

I dag fikk vi overlevert beviset på at Tindved Kulturhage AS er sertifisert som Miljøfyrtårn av varaordfører i Verdal kommune, Anne Grete Lervik ...