a

Kan filmindustrien bidra med å nå Norges klimamål innen 2030?

Under FNs Klimatoppmøte November 2022 forsterket Norge sitt klimamål til minst 55% reduksjon av utslipp innen 2030. Spørsmålet er om filmindustrien kan bidra med å redusere Norges utslipp for å nå landets ambisiøse klimamål?

Bli med på webinar 12. september 2023 kl 13:00-13:45 med prisbelønte filmprodusent og kinematograf Jannicke Mikkelsen i dialog med Håvard Sørli fra Tindved Kulturhage.

Under dette foredraget setter vi søkelyset på Virtuell Produksjon, virtuelle innovasjoner som gir filmskapere en større fortellerfrihet, samt fordeler og ulemper med teknologien i det vi trer inn i det grønne skiftet.

Jannicke Mikkelsen, FNF, er en Norsk filmfotograf og nyhetsreporter bosatt på Svalbard hvor hun driver O2XR AS med fokus på global kommunikasjon av klimaendringene i Arktis.

Du kan lese mer om Jannicke og hennes arbeid her

Webinaret er en del av Bærekraftsuka 2023

Link til påmelding finner du her

BILDETEKST: Jannicke Mikkelsen bor på Svalbard hvor hun jobber freelance som filmfotograf innen fiksjon og ekspedisjons-dokumentar

Bærekraftsuka 2023

Webinaret «Kan filmindustrien bidra med å nå Norges klimamål innen 2030?» arrangeres i forbindelse med Bærekraftsuka 2023 som arrangeres av  Næringshagene i Norge. 

Gjennom Bærekraftsuka ønsker Næringshagene i Norge å legge til rette for en hel uke med kompetanseheving, inspirasjon og verktøy, slik at vi alle kan bidra til å skape en positiv forandring. Vi ønsker å dele kunnskap på tvers av bransjer og fra hele Norge, da vi ser at samarbeid er vesentlig for å kunne løse dagens- og morgendagens utfordringer. Du kan lese mer her

Har du spørsmål angående webinaret?

Ta kontakt med Anne Lein Kristiansen:

Tindved Kulturhage

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale, og la oss sammen dyrke og forme din kreative fremtid med Tindved Kulturhage!

Publisert: 15. august 2023

Andre saker