a

Lei reklameplass

Ute etter å leie en flott reklameplass for din plakat innen kreativ næring?

REKLAMEPLASS: Plassen som er avsatt til reklamebanner er i Møllegata 6, bygget rett ut mot Verdal stasjon. Foto: Elin Sofie Lorvik

Reklameplass på bygg

Er du en kreativ gründer eller en etablert bedrift innenfor kunst, kultur eller design i Trøndelag og ute etter å markedsføre din bedrift, ditt arrangement eller aktivitet? Da har vi i Tindved Kulturhage nå en ledig reklameplass til deg.

På veggen til Møllegate 6, midt i Verdal sentrum, har vi ledig reklameplass mot Verdal togstasjon og reisende rundt dette kollektive knutepunktet.

Ditt kreative kompass i Trøndelag! 

Siden vi i Tindved Kulturhage er dedikert til å hjelpe deg med å dyrke og utvikle din kreative virksomhet til nye høyder, er det fortrinnvis kreative bedrifter som blir prioritert først.

Plakatplassen som er godkjent av Verdal kommune er for perforerte banner som er 2,5 meter bred og 3 meter høy. Det er trinsesystem for opphenging.

Dersom du trenger hjelp med å lage reklamemateriellet, kan vi vise til leverandører av dette.

Ta kontakt for pris.

Tindved Kulturhage – Vi utvikler kreative næringer i Trøndelag

Vi vet at det å være en kreativ gründer handler om mer enn bare tall og statistikk. Det handler om å uttrykke din unike visjon og å skape noe som berører mennesker. Derfor fokuserer vi ikke bare på forretningsaspektet, men også på å bevare og fremme din kreative identitet.

Har du spørsmål om reklameplass

Ta kontakt med Elisabeth Wehn:

Publisert: 17. april 2024

Andre saker